UFOorum

UFO ry. keskustelupalsta
It is currently 31.3.23 21:02

All times are UTC + 2 hours
Post a reply
Username:
Subject:
Message body:
Enter your message here, it may contain no more than 60000 characters. 

Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
Font size:
Font colour
Options:
BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON
Disable BBCode
Disable smilies
Do not automatically parse URLs
Question
UFO:n kotikaupunki?:
This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
   

Topic review - Liiton syyskokous 6.11.2016
Author Message
  Post subject:  Liiton syyskokous 6.11.2016  Reply with quote
Quote:
Liiton syyskokous pidetään sunnuntaina 6.11.2016 Valo-talolla osoitteessa Radiokatu 20, 00240 Helsinki (Kisa-kabinetti, 2.krs)
Kokous alkaa kello 13.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki Suomen Liitokiekkoliiton jäsenet. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä. Ilmoitathan siitä etukäteen liiton toimistolle spostilla info@liitokiekkoliitto.fi.

Esityslista
Kokouksen avaus.
Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, pöytäkirjan tarkastajat (2) ja ääntenlaskijat.
Todetaan läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet.
Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
Vahvistetaan tulevaksi kalenterivuodeksi
a) toimintasuunnitelma
b) talousarvio
Valitaan seuraavaksi kalenterivuodeksi täysi-ikäisten jäsenten keskuudesta liiton hallituksen puheenjohtaja, jota myös liiton puheenjohtajaksi kutsutaan.
Valitaan liiton hallituksen muut jäsenet erovuorossa olevien tilalle näiden sääntöjen mukaisesti kahdeksi seuraavaksi kalenterivuodeksi.
Valitaan kaksi tilintarkastajaa ja heille kaksi varatilintarkastajaa
Määrätään yhteisöjäsenten, varsinaistenjäsenten ja tukijäsenten liittymis- sekä jäsenmaksut seuraavalle kalenterivuodelle
Päätetään liiton uudesta juniorityöstrategiasta
– Hallitus esittelee juniorijaoston valmistelevan työn uudesta junioristrategiasta (lisätietoja kutsun alla)
Käsitellään muut syyskokoukselle esitetyt asiat.
Kokouksen päättäminen

HUOM! Mikäli sinua kiinnostaa hallitustyöskentely Suomen Liitokiekkoliiton hallituksessa, ilmianna itsesi osoitteeseen hallitus(a)liitokiekkoliitto.fi viimeistään 30.10. mennessä. Samasta osoitteesta (tai info@liitokiekkoliitto.fi) saa lisätietoja hallitustyöskentelystä.
Tervetuloa!
************************
Lisätietoja uudesta juniorityöstrategiasta, eli mistä on kyse:
Aktiivinen juniorityö on jatkossa edellytys aikuisten SM-sarjapaikkaan. Vaatimus juniorityöstä koostuu kriteereistä viiden vuoden suunnitelman mukaan. Kriteeristö muuttuu joka vuosi kiristyen asteittain. Vaatimukset koskevat kaikkia kesän SM-sarjaa pelaavia seuroja, poislukien: pick-up ja projektijoukkueet. Talven sarjassa vaatimukset tulevat voimaan seuroille, joilla on kolme varsinaista joukkuetta avoimen ja / tai naisten sarjassa. Uusille seuroille vaatimus juniorityöstä lähtee välittömästi käyntiin vuoden aikataulun mukaan. Alkaen aina ensimmäisen vuoden kriteereistä. Kriteerien täyttyminen tarkistetaan joka vuosi. Sitä varten seurojen tulee lähettää selvitys juniorijaostolle maaliskuun(kesän tour) ja / tai lokakuun(talven tour) “tarkastelupisteen” aikana. (Keväällä 2017 viimeistään 4-2 viikkoa ennen kesän ensimmäistä touria.)
Jos seura ei pysy määrätyssä aikataulussa tai kriteeristö ei täyty muun syyn takia juniorijaosto tekee ehdotuksen, määrätäänkö seuralle sakkorangaistus (3x yhden tourin maksu) vai ei. Liitokiekkoliiton hallitus tekee lopullisen päätöksen rangaistuksesta. Päätöksestä huolimatta seuralla on kyseinen kausi aikaa täyttää kriteeristö tai se joutuu kilpailukieltoon(1 kausi), kunnes kriteeristö täyttyy. Kilpailukielto määrätään aina koko kaudeksi kerrallaan ja se tarkistetaan kausien välissä. Seura,jossa on sekä miesten,että naisten joukkue on vapaus päättää etsitäänkö seuraan tyttöjä, poikia vai molempia yhdessä. Jos seuralla on pelkkä naisten joukkue saa seura päättää kumpaa sukupuolta halutaan rekrytä. Mikä vain on seuran edun kannalta paras.
Post Posted: 24.10.16 11:29

All times are UTC + 2 hours


Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group