UFOorum
https://tampereultimate.net/forum/

Finaalitapahtuma syksy 2014
https://tampereultimate.net/forum/viewtopic.php?f=18&t=6223
Page 1 of 1

Author:  HannaJ [ 11.9.14 12:14 ]
Post subject:  Finaalitapahtuma syksy 2014

Quote:
Ensi lauantaina pelataan ultimaten SM-finaalit Helsingissä Brahen kentällä (Helsinginkatu 23).

Finaalien aikataulun löydät muun muassa osoitteesta ultimate.fi sekä tapahtuman Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/events/450740235065776/

Säännöt:
Kaikki finaalipelit pelataan 15 pisteeseen. Peliaika on 75 minuuttia. Peleissä noudatetaan siis samoja sääntöjä kuin SM-toureilla.
Tiedoksi myös kaikille, että Brahen kenttä on tekonurmi.

Joukkueiden pukuhuoneet ja lämmittely:
Kentän pukuhuoneet ovat käytössä finaaleissa pelaaville joukkueille. Ethän kuitenkaan varaa/lukitse pukuhuonetta koko päiväksi, sillä pukuhuoneita on käytössä vain 4.
Otteluun valmistautuville joukkueille on hyvin tilaa lämmitellä kentän päädyissä olevilla vapailla nurmialueilla. Kuitenkin niin, että lämmittely ei häiritse meneillään olevia otteluita.

Yleisö:
Tapahtuma on yleisölle ilmainen. Brahen kentällä on iso katettu katsomo yleisöä varten. On toivottavaa, että yleisö seuraisi otteluita katsomosta, jotta joukkueet voisivat keskittyä kentällä ja kentän laidalla omaan otteluunsa.

Ruokailu, kahviot ja alkoholin käyttö:
Kentän läheisyydessä on useita ruokapaikkoja ja kioskeja, joista saa haettua helposti evästä mukaan kentälle. Koska kyseessä on julkisella paikalla järjestettävä koko perheen urheilutapahtuma, toivomme ettei kentän alueella nautittaisi alkoholia.

Paita- ja kiekkomyynti:
Liitokiekkoliitto myy finaalipäivänä ultimate.fi kiekkoja hintaan 10 euroa kappale.

Jatkobileet:
Tänä vuonna virallinen jatkopaikka on jälleen Kokomo Tikibar
(Uudenmaankatu 16).

Eteispalvelumaksu 3e klo 22 alkaen.

Sisäänpääsy ilmaiseksi vihreällä rannekkeella klo 24 saakka (ilman ranneketta 6e) ja sisäänpääsy mahdollisen jonon ohi samaisella rannekkeella klo 01 saakka.Tarjolla on muutamia erikoidrinkkejä ja hanajuomia erikoishintaan!Pelaajat voivat lunastaa rannekkeen finaalitapahtuman aikana liiton sinisestä teltasta!TERVETULOA FINAALITAPAHTUMAAN!

Page 1 of 1 All times are UTC + 2 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/