UFOorum

UFO ry. keskustelupalsta
It is currently 31.5.23 6:45

All times are UTC + 2 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: 24.10.16 11:29 
Offline

Joined: 30.4.09 9:49
Posts: 1970
Quote:
Liiton syyskokous pidetään sunnuntaina 6.11.2016 Valo-talolla osoitteessa Radiokatu 20, 00240 Helsinki (Kisa-kabinetti, 2.krs)
Kokous alkaa kello 13.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki Suomen Liitokiekkoliiton jäsenet. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä. Ilmoitathan siitä etukäteen liiton toimistolle spostilla info@liitokiekkoliitto.fi.

Esityslista
Kokouksen avaus.
Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, pöytäkirjan tarkastajat (2) ja ääntenlaskijat.
Todetaan läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet.
Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
Vahvistetaan tulevaksi kalenterivuodeksi
a) toimintasuunnitelma
b) talousarvio
Valitaan seuraavaksi kalenterivuodeksi täysi-ikäisten jäsenten keskuudesta liiton hallituksen puheenjohtaja, jota myös liiton puheenjohtajaksi kutsutaan.
Valitaan liiton hallituksen muut jäsenet erovuorossa olevien tilalle näiden sääntöjen mukaisesti kahdeksi seuraavaksi kalenterivuodeksi.
Valitaan kaksi tilintarkastajaa ja heille kaksi varatilintarkastajaa
Määrätään yhteisöjäsenten, varsinaistenjäsenten ja tukijäsenten liittymis- sekä jäsenmaksut seuraavalle kalenterivuodelle
Päätetään liiton uudesta juniorityöstrategiasta
– Hallitus esittelee juniorijaoston valmistelevan työn uudesta junioristrategiasta (lisätietoja kutsun alla)
Käsitellään muut syyskokoukselle esitetyt asiat.
Kokouksen päättäminen

HUOM! Mikäli sinua kiinnostaa hallitustyöskentely Suomen Liitokiekkoliiton hallituksessa, ilmianna itsesi osoitteeseen hallitus(a)liitokiekkoliitto.fi viimeistään 30.10. mennessä. Samasta osoitteesta (tai info@liitokiekkoliitto.fi) saa lisätietoja hallitustyöskentelystä.
Tervetuloa!
************************
Lisätietoja uudesta juniorityöstrategiasta, eli mistä on kyse:
Aktiivinen juniorityö on jatkossa edellytys aikuisten SM-sarjapaikkaan. Vaatimus juniorityöstä koostuu kriteereistä viiden vuoden suunnitelman mukaan. Kriteeristö muuttuu joka vuosi kiristyen asteittain. Vaatimukset koskevat kaikkia kesän SM-sarjaa pelaavia seuroja, poislukien: pick-up ja projektijoukkueet. Talven sarjassa vaatimukset tulevat voimaan seuroille, joilla on kolme varsinaista joukkuetta avoimen ja / tai naisten sarjassa. Uusille seuroille vaatimus juniorityöstä lähtee välittömästi käyntiin vuoden aikataulun mukaan. Alkaen aina ensimmäisen vuoden kriteereistä. Kriteerien täyttyminen tarkistetaan joka vuosi. Sitä varten seurojen tulee lähettää selvitys juniorijaostolle maaliskuun(kesän tour) ja / tai lokakuun(talven tour) “tarkastelupisteen” aikana. (Keväällä 2017 viimeistään 4-2 viikkoa ennen kesän ensimmäistä touria.)
Jos seura ei pysy määrätyssä aikataulussa tai kriteeristö ei täyty muun syyn takia juniorijaosto tekee ehdotuksen, määrätäänkö seuralle sakkorangaistus (3x yhden tourin maksu) vai ei. Liitokiekkoliiton hallitus tekee lopullisen päätöksen rangaistuksesta. Päätöksestä huolimatta seuralla on kyseinen kausi aikaa täyttää kriteeristö tai se joutuu kilpailukieltoon(1 kausi), kunnes kriteeristö täyttyy. Kilpailukielto määrätään aina koko kaudeksi kerrallaan ja se tarkistetaan kausien välissä. Seura,jossa on sekä miesten,että naisten joukkue on vapaus päättää etsitäänkö seuraan tyttöjä, poikia vai molempia yhdessä. Jos seuralla on pelkkä naisten joukkue saa seura päättää kumpaa sukupuolta halutaan rekrytä. Mikä vain on seuran edun kannalta paras.


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group