UFOorum

UFO ry. keskustelupalsta
It is currently 31.5.23 12:31

All times are UTC + 2 hours
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: 24.9.14 9:56 
Offline

Joined: 2.10.03 7:06
Posts: 4182
Location: Tampere
Taas on aika äänestää UFOn avoimen ja naisten joukkueen MVP:tä eli Most Valuable Player -palkinnon ansainnutta pelaajaa (sisäkausi 2013-2014 ja ulkokausi 2014). Onnistujia, yllättäjiä ja tasaista varmuutta on joukkueissa varmasti riittänyt eli muistathan ÄÄNESTÄÄ!

Äänestysohjeet:

Äänestysoikeus on kaikilla seuran jäsenillä. Lähetä mielipiteesi sähköpostilla tiina.ratto@gmail.com sunnuntaihin 5.10. mennessä, mukaan voi mielellään laittaa lyhyet perustelutkin!

Miehet voivat äänestää miesten pelaajia ja naiset naisten pelaajia seuraavasti:

1. 5p
2. 3p
3. 1p

Muiden joukkueiden pelaajia (tai jos et itse pelannut ollenkaan UFOn joukkueissa, mutta haluat antaa äänen), voit äänestää seuraavasti.

1. 3p
2. 1p

--

Esimerkki: Reetta Raksa pelasi naisten jengissä, joten hän lähettää Tiinalle seuraavan meilin.

"Äänestän MVP:ksi naisten joukkueesta Lady1:stä, koska hän on ylivoimaisesti jengin paras maalintekijä ja puolustaja ja hänellä on hyvä spirit. Toiselle sijalle äänestän Lady2:sta koska hän on joukkueen paras tsemppari ja tekee paljon työtä kentällä ja osaa heittää tosi hyvin. Kolmannelle sijalle äänestän Layd3:sta koska hän on joukkueen monivuotisia runkopelaajia ja on tällä kaudella nostanut omaa tasoaan ja otti tärkeissä peleissä ratkaisijan roolin. Lisäksi miehistä äänestän parhaaksi Herra1:stä, koska hän osaa heittää parhaiten ja toiseksi Herra2:sta koska hän on monivuotinen joukkueen kantava voima ja erinomainen taktikko."

Viimevuoden palkitut ja perustelut: viewtopic.php?f=29&t=5760
Toissavuoden palkitut ja perustelut: vi ... php?t=5305

2013: Jyri Saarinen
2012: Teemu Rantanen
2011: Juho Pulakka
2010: Juho Pulakka
2009: Tommi Rättö
2008: Tommi Rättö
2007: Jari Heikkinen
2006: Juri Rouhiainen
2005: Tommi Rättö
2004: Timo Paatola
2003: Aki Pirttijärvi

2013: Ulla Kiili
2012: Annariikka Marttinen
2011: Riitta Syvälä
2010: Riitta Syvälä
2009: Riitta Syvälä
2008: Riitta Syvälä
2007: Tiina Rättö
2006: Riitta Syvälä
2005: Tiina Rättö
2004: Heidi Ahonpää
2003: Heidi Ahonpää


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 26.11.14 9:44 
Offline

Joined: 2.10.03 7:06
Posts: 4182
Location: Tampere
Hyvät naiset ja herrat, palkinnot on jaettu! Vuoden 2014 MVP-palkintopokaalit jaettiin pikkujoulutunnelmissa 22.11.2014. Pystit nappasivat naisissa toistamiseen Ulla Kiili ja miehissä ensimmäistä kertaa Thomas Pfister. Onnittelut voittajille ja kaikille pisteitä keränneille!

Tässä tarkemmat pisteet ja perustelut.

Naiset:

1. Ulla Kiili 55p.


* Tää ei varmaan hirveesti perusteluja kaipaa. Ulla saa kannustuksellaan ja omilla suorituksillaan kentällä porukan syttymään ja taistelemaan kovemmin tiukoissa tilanteissa. Ullan huumori keventää ilmapiiriä synkillä hetkillä. Esimerkillinen kapteeni, joka tekee paljon joukkueen eteen myös fyssepuolella. 
* Esimerkillistä joukkueen johtamista ja tehojakin löytyy
* Ulla on joukkueelle henkisesti tärkeä pelaaja, joka pystyy myös tekemään ratkaisevia muuveja silloin kun kukaan muu ei pysty.
* Brahen kentällä naisten pronssipelistä muistan yhden tilanteen. Ulla nappasi maalin kahden (vai kolmen?) muun pelaajan keskeltä, ja sai sen näyttämään helpolta. Mahtava taistelija.
* Sekä fyysisesti että henkisesti urheilija muita askeleen edellä. (Itseäni sata askelta):)! 
* Joukkueen kantava voima ja luottopelaaja, jossa yhdistyy fyysisyys ja oikea asenne. Esimerkillinen joukkuetoveri, joka pelaa jokaisen tilanteen loppuun asti. Lisäksi kapteenina nostattaa joukkuehenkeä niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. 
* Ulla on kentällä todellinen työmyyrä, joka ei tunnu väsyvän vaikka kuinka juoksisi tuhatta ja sataa koko turnausviikonlopun ajan. Niin hyökissä kuin puolussa Ullaan voi luottaa kuin muuriin, aina tulee joko upeita kätsejä, heittoja tai katkoja ja monesti vielä näitä kaikkia saman pisteen aikana. Eikä sovi unohtaa, että Ulla on myös todellinen tsemppari ja hyvän hengen luoja joukkueessa!
* Vahva keski- ja yläkentän pelaaja hyökissä. Ehdottomasti joukkueen paras ilmatilanteiden hoitaja! Jaksaa tsempata niin kentällä kuin ulkopuolellakin.
* Mieletön persoona ja taistelee aina joka tilanteessa.  * Joukkueen kapteenina tsemppaa kaikkia.
* Jaksaa olla hengennostattaja, pelaa tilanteita loppuun asti prosentilla johon olisi hienoa itsekin päästä. * Sytyttää joukkueen, varmaa hyvää suorittamista.
* Iso panos kentällä ja valmennuksessa ja fiilikseen.

2. Raakel Pfister 44p.

* Uuden sukupolven moniosaaja
* Raksu on pelaajana tasaisen varma ja luotettava, mutta vapaaehtoinen vetovastuun ottaminen loppukaudesta ja tehtävästä niin hyvin selviäminen nosti Raksun arvoa joukkueelle entisestään.
* Taistelija ja sisupussi. Tekee hyvää duunia keskikentällä hakijana ja heittäjänä!
* Treenaa paljon, mikä näkyy myös kentällä. Kantoi myös valmentajanvastuunsa mallikkaasti ja toi valmennukseen rohkeasti uusia ideoita ja toteutuksia.
* Hyökkikentän ykköshakija, jonka hyviin hakuihin voi aina luottaa. Raksu kyllä keplottelee itselleen kiekon ja kun se sen saa, on laatua tiedossa eikä ratkaiseminenkaan pelota. Raksu asettui myös hienosti Temen saappaisiin viimeisellä Tourilla ja finaalissa ja hoiti homman kunnialla kotiin!
* Raksu ei hirveesti erotu joukosta sankarisuorituksilla, mutta päättäväinen ja sinnikäs harjoittelu on nostanut hänet yhdeksi UFOnaisten tukipilareista. Raksu on hyvä esimerkki siitä, miten harjoittelu tekee paremman pelaajan.
* Ufon keskikentän dynamo. Todella hyviä määrämittaisia heittoja maaliin avauksen jälkeen
* Tekee kovalla tahdolla työtä joukkueen eteen kentällä. Varmuus keskikentällä pelauksen avaamisessa ja hoitaa myös tiukat tilanteet. Upeita pitkiä heittoja nähty myös ulkokaudella!!! 
* Mahtavaa taistelutahtoa ja loppuun asti pelaamista
* Varmaa suorittamista läpi kauden. Erityisesti pitkät heitot kehittynyt ja noussutkin yhdeksi tärkeimmäksi lämääjäksi joukkueessa. Teki paljon työtä keskikentällä ja on erittäin motivoitunut. 
* Luottopelaajan roolin lisäksi uhrasi joukkueelle aikaa ja vaivaa vielä valkkuna ja minusta omaksui roolin ja toimi siinä hyvin.
* Pelillisten näyttöjen lisäksi upeasti hoidettu loppukauden valmennus/peluutus
* Satavarma luottopelaaja, joka ei koskaan mokaa ja mieletön taistelutahto

3. Anna-Maija Tiira 30p.

* Loukkaantumisen jälkeen Annis palasi joukkueeseen tärkeämpänä lenkkinä kuin koskaan. Puolustuskentässä piti peliä yllä ja toi voimaa niin puoluun kuin vastahyökkiin korvaamattomalla tavalla.
* Taitava pelaaja, joka on kuntoutunut loukkaantumisestaan määrätietoisesti. Aina myös kentän laidalla pelissä vahvasti mukana. 
* Annis on toipunut upeasti polvileikkauksesta - tuntuu, että vauhtia on vaan tullut lisää! Annis oli tällä kaudella ehdottomasti yksi tärkeimmistä joukkueen kantavista voimista, jolta myöskin sujuu sekä hyökki että puolu kuin vettä vaan.
* Ulkokaudella upeaa taistelua puolussa. Mahtavaa sinnikkyyttä ja pelin kääntyessä kylmän viileitä heittoja aina maaliin asti. Upea asenne myös kentällä ja ulkopuolella tsempatessa jengitovereita.
* Puolustaa loppuun asti ja vastahyökeissä isossa roolissa
* Puolukentän työmyyrä. Erittäin monipuolinen pelaaja. Vahva kiekolla ja myös fyysisesti todella hyvä.
* Hienoja katkoja ja todella tärkeä komponentti vastahyökkäyksessä
* Varsinkin pronssimatsi osoitti jäätävät taidot sekä puolussa että hyökissä
* Iso rooli kentällä ihan kaikessa ja vielä isompi hymy

Muut ääniä saaneet ja suluissa kommentteja: Saana Salonen (kehittynyt kauden aikana hienosti, nöyrä ja oppimishaluinen pelaaja. Tulee pääsemään pitkälle :)), Annariikka Marttinen (Hyvä murtaja, mikä avaa peliä oleellisesti. Myös pitkät lähtee. Kova puolustaja. / Kokenut yleisosaaja, jonka voi laittaa kentälle tilanteessa kuin tilanteessa puoluun tai hyökkiin ja aina tulee tulosta), Elina Liimatta (kokenut pelaaja, joka on mammalomien jälkeen palannut kokoonpanoon. Ellu tarjoaa reeneissä ja peleissä upeeta kannustusta, sopivasti palautetta sekä huumoria. Ellun kokemus tuo tietynlaista rauhallisuutta joukkueen toimintaan), Karoliina Rintamäki (ylivoimainen maalihakija / höntsyissä paljon pelailtu, Viinikan kentällä Karo on saanut miehet näyttämään pojilta. Uskomattoman nopea ja taitava pelaaja. / Nopea ja todella hyvä kiinniottaja. Todella vahvaa peliä sekä hyökissä että puolussa), Veera Manner (Vauhdikasta ja sähäkkää liikettä kentällä), Ellinoora Hakala

Miehet:

1. Thomas Pfister 42p.


* Tumppi vakuutti peleissä sisällä ja ulkona. Ottanut johtohahmon roolia valmentamisessa ja peluuttamisessa. Vastuiden hoitamisen lisäksi pelit sujuvat hyvin. Osaa sanoa jämäkästi, jos asiat menee huonosti mutta ei jää murehtimaan huonoja hetkiä (ainakaan näkyvästi).
* Joukkueen jokapaikan luottopelaaja ja tuloksentekijä. Ottanut joukkueen kipparoinnin omakseen isännän ottein.
* Suvereenia hallintaa kentällä, luovaa pelaamista ja luontaista johtajuutta 
* Sisäkaudella ensimmäistä kertaa valmentajana. Ei antanut uuden tehtävän häiritä pelisuorituksia, vaan johti joukkuetta hienosti ja oli puolustuksen selkäranka. Kesällä veti reenejä Tommin kanssa ja toureilla johti Akatemian rivejä. Kentällä ylivoimaisesti Akatemian paras niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessäkin.
* Tumpin reenit ja henkilökohtainen panos joukkueen eteen on ihaintavaa. Nostaa vaikeina hetkinä joukkueen sillasta omilla suorituksillaan.
* Jokapaikan höylä. Missä tahansa pelitilanteessa- tai paikassa joukkueen parhaimmistoa.
* Pelaa huikealla tasolla niin hyökkäystä kuin puolustustakin ja antaa itsestään kaikkensa joka pisteessä.
* Nopea, älykäs ja kaikinpuolin taitava pelaaja, joka pelikentän lisäksi on jaksanut uurastaa myös valmentajakaksikon toisena osapuolena näyttäen hyvää esimerkkiä sekä osoittaen kannustusta varsinkin vasta-alkaneille ultimatisteille.

2. Juho Lehtimäki 31p.

* Kiekkovarmin ja luotettavin raksa, joka tekee myös maaleja. Aktiivisimpia treenaajia ja neuvoo ja kannustaa muita. Lukee peliä hyvin ja käyttää vastustajan virheet hyväkseen
* Juho oli omalla esimerkillään ja spiritillään merkittävä osa UFO Akatemian menestystä kesäkaudella.
* Näytti esimerkillistä asennetta. Neuvoo uudempia ja haastaa vanhempia. Käytännössä aina paikalla.
* Suuri vaikutus kiekon siirtelyyn
* Lepi on kiekko kädessään itse varmuus. Ei höntyile ja kiekko löytää lähes poikkeuksetta kohteeseen. Maaginen heittäjä
* Hyvä heittäjä ja korkea kiekollinen suoritusvarmuus. Uhka myös yläkentällä.
* Melkeinpä ainoa uhka yläheittoihin ja jos mahdollisuus annettiin niin todella hyvällä prosentilla menivätkin perille
* Jämpti, asiallinen ja etenkin käsittämättömän ulottuvainen pelaaja sekä raksalinjasta tehtyjen nousujen että kiekkoon venymisten muodossa.

3. Tommi Rättö 21p.

* Pelillisesti tärkeä avoimessa että masterseissa. Ei uskois yhtä vanhaks mitä henkkarit näyttää. Tommilla on suuri rooli uuden UFOsukupolven kasvattamisessa ja avoimen jengin hengen luomisessa.
* Ufon selkäranka ja ikuinen tsemppaaja. Tommi kannattaa joukkuetta jaloillaan esimerkin voimin
* Kevään koittaessa astui pitkän tauon jälkeen päävalmentajan saappaisiin edessään vaikea tehtävä; miesten joukkue tarvitsee paljon uusia pelaajia. Isolla mainostuksella ja hypellä reeneihin saatiinkin todella paljon uusia pelaajia, jotka vieläpä kehittyivät aivan huimasti kesän aikana. Reeneissä oli useamman kerran kesän aikana lähemmäs 30 jätkää ja opettaja oli elementissään. Toureilla johti UFOn rivejä ja oli selkeästi joukkueen tärkein pelaaja. Sen verran hidastunut, että joutuu jo silloin tällöin dyykkaamaan saadakseen katkon...
* Tommin puolustuspeli on mahtavaa katsottavaa. Siitä aion ottaa mallia. Taistelee tilanteet loppuun asti. Mahtava tsemppari.
* Nopea, älykäs ja kaikinpuolin taitava pelaaja, joka pelikentän lisäksi on jaksanut uurastaa myös valmentajakaksikon toisena osapuolena näyttäen hyvää esimerkkiä sekä osoittaen kannustusta varsinkin vasta-alkaneille ultimatisteille.

Muut ääniä saaneet ja suluissa kommentteja: Juha Hänninen (Omalla tavallaan joukkueen herättelijä joka uskaltaa ottaa pelissä vastuuta ja tehdä ratkaisuja. / Onhan se vaan sanottava, että ei me varmaan ilman Juhaa oltais näin pitkälle päästy. Vaikka ei treeneissä näkynytkään, niin oli silti ihan omalla tasollaan peleissä. / Antanut hyvää palautetta uusille pelaajille ja pelannut, huolimatta pienistä harjoitusmääristä joukkueen kanssa, kiitettävästi ulkokaudella.), Jyri Saarinen (pistehaukka tour2:lla / Hyvää ja uhrautuvaa peliä joukkueen puolesta, etenkin puolukentissä), Sakari Kurronen (koko kesän läpi tehnyt valtavan urakan yläkentällä. Jaksaa juosta pitkää vaikka jalkoja painaa. Hyvää menoa, vaikka kesiä ei kovin montaa alla.), Santeri Piipponen (Todella iso rooli ekalla ulkokaudella. Halusi kiekkoa rohkeasti ja on todella nopea. Vähän Pasi Tammismainen pelaaja. / Kun uusi pelaaja yrittää aina täysillä, tulos on huimaa ja motivoi koko joukkuetta), Jari Heikkinen (Tiukan paikan tullen mies paikallaan ja mastersin henki ja elämä Leccossa), Aki Ropo (Kauden paras kehittyjä, ottaa vastuuta kentällä ja haluaa ratkaista pisteitä sekä tarjoaa joukkuekavereille helpon paikan syöttää kiekon), Antti Tukiainen (Monta kesää takana, mutta edelleen mennään loppuun asti täysillä. Antti juoksee muiden ohi, kunnes jalat kramppaa, eikä mies valita.), Mikko Alitalo (jätkä kans aina paikalla ja kauhee tsemppi touhussa. Kehitystä tullut myös paljon), Pauli Lindholm (Paransi pelaamistaan huomattavasti ulkokauden aikana ja toivottavasti hyvä vire jatkuu tulevaisuudessakin.), Teemu Rantanen (olihan se sisällä aika kova), Timo Sulkala (Teki yläkentällä kovasti töitä ja paransi peliään kuin sika juoksuaan! Ehdoton onnistuja.)


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 27.11.14 17:34 
tintti wrote:
höntsyissä paljon pelailtu, Viinikan kentällä Karo on saanut miehet näyttämään pojilta.

Kuka tän onkaan kirjoittanut, niin erittäin hyvin sanottu ;D


Report this post
Top
  
Reply with quote  
PostPosted: 27.11.14 17:35 
Offline

Joined: 28.10.11 2:07
Posts: 357
Ja ton edellisen piti siis olla mun kommentti, mutta foorumi oli näköjään ehtinyt logata mut ulos...


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group