UFOorum

UFO ry. keskustelupalsta
It is currently 29.1.23 20:58

All times are UTC + 2 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: 25.11.15 12:07 
Offline

Joined: 2.10.03 7:06
Posts: 4182
Location: Tampere
Tadaa, MVP-palkinnot on jälleen jaettu!

Vuoden 2015 MVP-palkintopokaalit luovutettiin pikkujoulutunnelmissa 21.11.2015. Pystit nappasivat naisissa ensimmäistä kertaa Raakel Pfister ja miehissä toista kertaa Thomas Pfister. Onnittelut pariskunnalle ja kaikille pisteitä keränneille sekä kiitos kaunis äänestäjille! Tässä tarkemmat pisteet ja perustelut.

Naiset:

1. Raakel Pfister 44p. / Tasainen puurtaja, ei tee itsestään numeroo. Motivaatiota on ja se näkyy myös maajoukkueroolissa. / Kauden suurin kehittyjä, jonka huikean kasvutarinan timantteja oli mixed SM-kullan voittaminen (se vika piste oli niin Raksun!), oman roolin löytäminen maajoukkueessa ja vastuun kantaminen sisäkauden jengistä. Ja pelitaidoiltaan tietysti myös joukkueen terävintä kärkeä - tekee kentällä kokolailla mitä lystää. / Uskomaton suoritus pelata ensikertalaisena maajoukkueessa ja mahduttaa itsensä nyrkityksiin niin hyökissä kuin puolussa. Ikä ja fysse tekevät hänestä väistämättä vielä Suomen ultimaten kovimman nimen;-). / Ufon tärkeimpiä pelaajia koko kauden mittaan ja kasvanut henkisesti ja fyysisesti maajoukkuemenojen ansiosta. Monipuolinen pelaaja joka pääsee aina irti keskikentällä mutta juoksee kuitenkin pitkiäkin maaliin tarvittaessa. / Varma, moniosaaja, fyysisesti kovassa kunnossa, kehittyy vuosi vuodelta. / Sisukas pelaaja. Pärjää joka roolissa. /

2. Ulla Kiili 22p. / Todella motivoitunut, kova ja hyvä treenaaja/pelaaja. Todella hyvä, oikeastaan paras, joukkueen hyvän hengen luojana!!! Puolustuksen kautta ja hyvällä joukkuhengellä voitetaan pelejä. Nää hommat Ultsi hoitaa!!! / Joukkueen sytyttäjä ja huikea pelitilanteisiin syttyjä, mahtava persoona ja esimerkillinen puurtaja. Ihminen josta kaikki pitävät ja jonka kanssa kaikki tulevat toimeen. Johtajuutta, urheilullisuutta ja taituruutta. / Ullan tuoma panos joukkueeseen kertaantuu muissa pelaajissa, kun hän persoonallaan ja esimerkillään luo uskoa joukkueen menestymiseen. Ja samat sanat pätee myös maajoukkueen kohdalla. Euroopanmestareiden kapteeni. Ei ihan pieni saavutus. / Taistelija, tsemppari, joukkueen kapteeni.

3. Anna-Maija Tiira 16p. / Lämppävastaavan roolista huolimatta jaksoi käydä kesän reeneissä :) Monipuolinen pelaaja. / Finaalipeli oli huikea näytös. Osan pelaajista puuttuessa otti ison vastuun pelistä ja näytti millä tasolla osaa pelata. Joukkueellinen Anniksia olisi vienyt suomenmestaruuden. Ammattilaisen fysse. Maajoukkueen yksi kovimmista puolustajista./ Aktiivinen, ahkera pelaaja. Hyvä meininki reeneissä ja peleissä:).

Muut ääniä saaneet ja kommentteja: Elina Liimatta: Tuo kaivatun rauhan pelin pyörittämiseen. Vaikuttaa innostuneen ultimatesta taas ihan kunnolla + Esimerkillinen pelaaja, joka isonkin mokan jälkeen kerää itsensä ja jatkaa taistelua. Neuvoo ja kannustaa kanssapelaajia. Välillä lähtee ite juokseen pitkää hakua ja yleensä tekee sen onnistuneesti. Karoliina Rintamäki: Erittäin vahva yläkentän pelaaja ja kova puolustaja. Maajoukkuevuosi mixedissä vahvisti varmasti ja erittäin tärkeä Ufon pisteiden tekijänä. Tiina Rättö: Niin se vaan vuodesta toiseen jalka nousee, kämmeneltä rangaistaan ja käytännönasiat hoituu, vaikka supermamma pyörittää ruuhkavuosiarkea pääasiassa. Organisoinnin ja järjestämisen yli-ihminen ja uskomaton ikiliikkuja. Elävä ultimatelegenda. Teeppä itse perässä.

Miehet:

1. Thomas Pfister 42p. / Monipuolinen ja varma joka tilanteessa. / Toiminut valmentajan roolissa hyvin kauden aikana ja pelannut toureilla esimerkillisesti. / Mixed SM-kultaan joukkueensa luotsannut karismaattinen johtaja. / Johtaa joukkuetta esimerkillisesti sekä sisällä että ulkona. Isolla kentällä fyysisesti ylivertainen, eikä kunto tunnu loppuvan millään. On tainnut viime talvena vetää aika paljon pekonia! / Yksinkertaisesti harvinaisen kova pelimies. Raksalinja, keskikenttä, yläkenttä, valmennus... Joka paikassa joukkueen parhaimmistoa, ellei paras. Terve pelirohkeus paistaa. / Puolustuksen paras pelaaja, hyökissäkin varma suoritus.

2. Aki Ropo 15p. / Todella vahvasti vakiinnuttanut paikkansa SM-tasolla ja ehdottomasti UFOn tärkeimpiä pelaajia erityisesti sisäkaudella 2014-2015 mutta myös ulkokaudella 2015. Varmaa suorittamista ja vahvaa peliälyä. Myös pisteitä kertynyt paljon vuoden aikana. / Pikakiituri, joka taistelee ja tulee takaa ohi. / Sisällä ajoittain maaginen. Uskaltaa ratkaista, ja puolustuksessa ärsyttävän hyvä. Voi heittää mille paikalle tahansa hyvin seurauksin. Hoitaa ilmatilanteet sata sadasta.

3. Antti Tukiainen 6p. / Jo näin nuorena iso vastuunkantaja läpi kesän. Varma kiekon kanssa, edelleen suomen nopeimpia juoksijoita vauhtiin päästyään. Positiivisuus joka päivä on hienoa katseltavaa! / Hyvää liikettä kesän peleissä ja kyykyttänyt nuorempia pelaajia lähes mennen tullen.

Muut ääniä saaneet ja kommentteja: Juho Lehtimäki: Älypelaaja. Varma raksapelaaja, joka lähtee tarvittaessa myös itse pitkään. Puolustuksissa väläytellyt dyykkikatkoja. + Erittäin tärkeä raksapelaaja miehissä. Varmat ratkaisut ja timanttinen peliäly. Joukkueen tärkeimpiä pitkän heiton uhkia. Tero Hakkola: Huima kehitys jatkunut viime vuodesta. Varma raksaaja. Tajuaa omat mokansa, mutta pikkukiukkujen jälkeen jatkaa peliä kovalla asenteella. Mixedmaajoukkueessa väläytteli myös taitojaan + Kehittynyt hyvin raksassa kesän aikana ja kantanut vastuuta myös yläkentällä. Juoksuvoima kasvanut huomattavasti kesän aikana. Aki Pirttijärvi: En ole vielä(kään) koskaan ymmärtänyt, miksi kukaan mies ikinä missään olosuhteissa suostuu naisten jengiä valmentamaan (enkä ymmärrä vieläkään), mutta mallikkaasti Aki pestinsä hoiti - KIITOS! (ja Aksun kotitukijoukkueelle kaikki myötätunto päälläseisomisesta). Juho Pulakka: Varma pelaaja, hyökkäyksen tukipilari. Veli-Matti Salo: Uusi pelaaja joka on pisteiden valossa melkeinpä pitelemätön. Itsevarma pelaaja eikä turhaan nöyristele kokeneitten konkareiden edessä. Todella tärkeä pelaaja UFOn menestyksen kannalta.


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group