UFOorum

UFO ry. keskustelupalsta
It is currently 8.2.23 8:26

All times are UTC + 2 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Hallitus 2017
PostPosted: 18.1.17 17:03 
Offline

Joined: 19.5.09 21:53
Posts: 319
Hallituksen terveiset vuoden ensimmäisestä kokouksesta

Uusi hallitus kokoontui viime viikolla, kuinkas muuten kuin ruuan merkeissä. Pääasiallisena agendana olivat tittelien jako, vuoden tapahtumakalenteri ja pelipaidat. Muitakin asioita käsiteltiin, mutta niiden uutiskynnys ei ylittynyt. Ensin tärkeimpiin eli titteleihin…

Aki Ropo jatkaa puheenjohtajana ja lisätitteliksi hän sai varustevastaavan roolin luonnollisena perintönä Vekulta. Akiin voi siis olla yhteydessä, jos on jotain yleislaatuista seuran asioista, eikä kosketa kenenkään muun vastuualuetta. Jos kaipailee varusteita yms., niin kannattaa myös silloin olla yhteydessä Akiin.

Hanna Juhola jatkaa varapuheenjohtajana ja manageroi naisten joukkuetta. Naisten pelaajien ja uusien kiinnostuneiden kannattaa olla yhteydessä Hannaan käytännön asioissa.

Juho Lehtimäki eli Lepi toimii edelleen miesten joukkueen vastuuhenkilönä. Samat jutut pätevät kuin Hannan kohdalla.

Mikko Siltaselle eli Jokelle napsahti tilintarkastajan nakki, johon hän oli selvästi halukas. Lisätitteliksi Jokke sai IT-miehen nimikkeen. Jokke pitää siis talouden tasapainossa ja tulee karhuamaan maksamattomia maksuja. Lähtökohtaisesti jokainen pitää tietysti itse huolen, että maksut on maksettu (jäsen, kausi, lisenssi jne.). Uudemmille, jotka päättää jatkaa toiminnassa, yleensä kerrotaan mitä pitää maksaa ja milloin, joten ei huolta sen suhteen.

Saana Salonen jatkaa turnausvastaavana. Saanaan kannattaa olla yhteydessä, jos on näihin liittyen jotain tai haluaa palavasti auttaa turnausjärjestelyissä.

Santeri Piipponen vastaa junioritoiminnasta. Santerilta voi siis tiedustella kaikkea siihen liittyvää ja jos haluaa mukaan junnutoiminnan kehittämiseen, niin töitä varmasti riittää. Jos ja kun porukka käy vetämässä tutuilla kouluilla itsenäisesti demoja, niin Santerille voisi ilmoittaa. Ihan vaan sen takia, että tiedetään missä on käyty.

Satu Sihvonen, joka on hallituksen tulokas, tittelöityi tapahtumavastaavaksi. Tämä sisältää siis muita kuin ns. virallisia turnauksia.

Karoliina Rintamäen vastuualuiksi muodostui junnu- ja tapahtumatoiminta. Karo aloitti myös uutena hallituksessa.

Allekirjoittaneesta (Ulla Kiili) tuli mediavastaava ja varmaankin jonkinlaista tiedotusta sisältyy myös titteliin. Muhun saa olla mielellään yhteydessä, jos on juttuideoita esim. kotisivuille yms. Hallituspaikka on myös uusi tuttavuus mulle.
Titteleistä toimenpiteisiin…

Mitään maailmaan mullistavia päätöksiä ei kokouksessa tehty, mutta mainittakoon tässä muutamia mahdollisesti kiinnostavia asioita. Uusia pelipaitoja ollaan hankkimassa. Force Ultimatelta oli tilattu mallikappaleita, mutta nihkeästä toimituksesta johtuen päätettiin kilpailuttaa myös LookFlyn peliasu. Peliasuista koskien voi olla yhteydessä Akiin, jos on jotain näihin liittyen.

Tampereen talviturnaus on tulossa (tod.näk helmikuun lopulla). Naisilla buffa-nakki, jolla rahoitetaan ylimääräisiä salivuoroja. Kaivakaa kaulimet esiin. Talviturnauksen lisäksi talven aikana on tulossa mahdollisesti talvipäivä. Keväämmällä kesäkauden avajaiset ovat myös asialistalla. Tampereella tapahtuu myös kesällä, sillä ainakin SM-viikko rantautuu tänne heinäkuussa. Formaattina turnauksessa on mixed.

Lisäksi vielä mainittakoon, että seuran uudet kotisivut, jotka ovat olleet päivityksen alla tulevat käyttöön hetkenä minä hyvänsä lähiaikoina. Tavoitteena päivittää ainakin turnauskuulumisia (toivottavasti jotain muutakin).
Tällaista tälle kertaa. Tsempiä kaikille jengeille viikonlopun koitokseen!

Terveisin,
Hallitus


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group