Hanna Juhola

Nimi: Hanna Juhola
Pelinumero: Coach/21
Ikä: 31
Pituus: 168,5 cm
Syntymäpaikka: Tampere

Muut harrastukseni (menneet/nykyiset): Lapsena kokeilin partiota ja telinevoimistelua, mutta lopulta tokaluokkalaisen päädyin koriksen pariin ja muita harrastuksia ei ookaan sit tarvittu. Tälle hetkellä ultimaten lisäksi pelaan ja valmennan korista YMCA Tampereessa sekä jumppapirkkoilen GoGolla. Sydäntäni lähellä on myös erilaisista vammoista kuntoutuminen.
Arkisin… hengailen TTY:n fysiikan laitoksella ja koitan saada jatko-opintoni kasaan. Eli jos näet minut kesän aikana yli 1 km päässä läppäristäni, muista kysyä miten kirjoittaminen etenee Hoidan myös kaikenlaisia vastuutehtäviä mm. liitokiekkoliitossa ja EuroBasket2017-turnauksessa.
Paras paikka Tampereella on… vaikea valita, koska Tampere itsessään on paras. Tällä hetkellä suosikkejani ovat Pyynikin ja Tahmelan hoodit sekä toinen kotini Namikan sali.
Ultimatessa parasta on… ihmiset ja ulkomaan reissut.
Valmistaudun turnaukseen… painostamalla pelaajia ilmottautumaan turnaukseen ja hoitamaan käytännön asiat. Lisäksi Ullan kanssa mietitään taktisia suuntaviivoja ja pelaajien rooleja. Yleensä myös näen painajaisia turnausformaatista.