Joukkueet

UFOn edustusjoukkueiden määrä päätetään kausikohtaisesti. Yleensä UFOlla on kesäkaudella yksi tai kaksi miesten joukkuetta ja yksi naisten joukkue sekä lisäksi kaksi sekajoukkuetta (yleensä yhdistelmiä miesten ja naisten joukkueista). Sisäkaudella joukkueita on yleensä muutama lisää, koska kentälle tarvitaan vähemmän pelaajia yhtä aikaa. Juniorijoukkuetta UFOlla ei vielä ole, mutta muutamat seuran toiminnassa mukana olevat juniorit pelaavat aikuisten sarjoja tai ovat lainalla muissa seuroissa juniorikisoissa.

 

Eniten menestystä on toistaiseksi kerännyt seuran sekajoukkue (mixed-joukkue) voittamalla useita Suomen mestaruuksia ja myös seurajoukkueiden EM-hopeaa sekä rantaultimatessa Paganellossa kultaa. Myös miehet ovat voittaneet Suomen mestaruuden ja useita mitaleita ja naistenkin joukkueella on jo kasa SM-mitaleja.

 

Suomen ultimatea tilastoi Liitokiekkoliiton Pelikone. Sieltä näet Tilastot-valikosta UFOn seurakortin kautta joukkueiden kokoonpanot ja joukkue/pelaajakortit. Avoin/naiset -linkkien takaa löytyvät tärkeimmät sijoitukset sekä kunkin vuoden MVP:t eli Most Valuable Player -palkitut.