Kesän 2024 alkeiskurssi

Tule kokeilemaan ultimatea!   Aloita uusi harrastus, joka vie mukanaan. Ultimate on laji, jossa riittää vauhtia ja rentoa meininkiä. Järjestämme aloittelijoille alkeiskurssin, johon olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.   Kesän 2024 alkeiskurssi järjestetään keskiviikkoisin 15.5.- 5.6. Koivistonkylän tekonurmikentällä (Nirvankatu 14, Tampere) klo 18.30 – 20.00. Kurssille voi osallistua, vaikka ei pääsisikään paikalle joka viikko.   Kurssi on ilmainen, ja sisältää 4 harjoituskertaa. Mukaan tarvitset säänmukaisen urheiluvaatetuksen, juomapullon ja itsesi….

Ultimatekerho 3.-6.-luokkalaisille jatkuu

Ultimate on liitokiekolla eli frisbeellä pelattava vauhdikas joukkuelaji, jossa pisteitä tehdään ottamalla kiekko kiinni pelikentän päädyissä sijaitsevilla maalialueilla. Kiekko kädessä ei saa liikkua, eikä fyysinen kontakti toisiin pelaajiin ole sallittu. Itse pelaamisen lisäksi lajissa on tärkeää reiluus ja iloinen yhdessä tekeminen.   Tampereen ultimateseura UFOn syksyllä aloittama 3.–6.-luokkalaisten ultimatekerho jatkuu 11.1. alkaen Vuoreksen koulukeskuksen palloilusalissa torstaisin klo 16–17. Mukaan tarvitsee vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet sekä juomapullon. Sisäpelikengät ovat suositeltavat, mutta…

Syksyn 2023 alkeiskurssi

Tule kokeilemaan ultimatea!   Aloita uusi harrastus, joka vie mukanaan. Ultimate on laji, jossa riittää vauhtia ja rentoa meininkiä. Järjestämme aloittelijoille alkeiskurssin, johon olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.   Syksyn 2023 alkeiskurssi järjestetään keskiviikkoisin 4.- 25.10. Sammon uuden koulun liikuntasalissa (Väinämöisenkatu 1, Tampere) klo 20.00 – 21.30. Ei haittaa, mikäli et pääse paikalle joka viikko.   Kurssi on ilmainen, ja sisältää 4 harjoituskertaa. Mukaan tarvitset urheiluvaatetuksen, juomapullon ja itsesi….

Ultimatekerho 3.-6.-luokkalaisille

Ultimate on liitokiekolla eli frisbeellä pelattava vauhdikas joukkuelaji, jossa pisteitä tehdään ottamalla kiekko kiinni pelikentän päädyissä sijaitsevilla maalialueilla. Kiekko kädessä ei saa liikkua, eikä fyysinen kontakti toisiin pelaajiin ole sallittu. Itse pelaamisen lisäksi lajissa on tärkeää reiluus ja iloinen yhdessä tekeminen.   Tamperelainen ultimateseura UFO järjestää 3.–6.-luokkalaisten ultimatekerhon 7.9. alkaen Vuoreksen koulukeskuksen palloilusalissa torstaisin klo 16–17. Mukaan tarvitsee vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet sekä juomapullon. Sisäpelikengät ovat suositeltavat, mutteivat pakolliset. Muut…

Kevään 2023 alkeiskurssi

Tule kokeilemaan ultimatea!   Aloita uusi harrastus, joka vie mukanaan. Ultimate on laji, jossa riittää vauhtia ja rentoa meininkiä. Järjestämme aloittelijoille alkeiskurssin, johon olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.   Kevään 2023 alkeiskurssi järjestetään torstaisin 4.- 25.5. Koivistonkylän tekonurmikentällä (Nirvankatu 14, Tampere) klo 20.00 – 21.30. Kurssille voi osallistua, vaikka ei pääsisikään paikalle joka viikko.   Kurssi on ilmainen, ja sisältää 4 harjoituskertaa. Mukaan tarvitset säänmukaisen urheiluvaatetuksen, juomapullon ja itsesi….